Αρσάβιν, η καινούρια σκατόφατσα στην Αγγλία

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Δεν ξέρουμε τι σχέσεις έχει ο Αντρέι Αρσάβιν με τις γυναίκες, μετά τη συνέντευξη όμως που έδωσε στη Sun σίγουρα αρκετές θα τον μισήσουν.


Ο Ρώσος κυνηγός της Αρσεναλ είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι θα προτιμούσε να απαγορευτεί στις γυναίκες η οδήγηση ενώ συμπλήρωσε ότι δεν του αρέσουν καθόλου αυτές που καπνίζουν και λένε ψέματα».

Ιδιαίτερα εκλεκτικός είναι και στο γούστο του: «Μου αρέσουν οι γυναίκες με μακριά πόδια και λεπτή μέση. Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν κοιτάω καθόλου το στήθος. Ούτε το χρώμα των μαλλιών με νοιάζει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το στιλ και η συμπεριφορά τους» τόνισε χαρακτηριστικά. O Aρσάβιν τέλος προχώρησε σε μία ακόμα…. αποκάλυψη. Εκμυστηρεύτηκε ότι τη συζυγό του Τζούλια τη φωνάζει απλώς «γυναίκα» ενώ επεσήμανε πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι δύο τελείως διαφορετικά πλάσματα.
Αναμένεται πλέον η αντίδραση της συζύγου όταν διαβάσει την επίμαχη συνέντευξη.

Κόψε φάτσα που θέλει να διαλέγει και γυναίκες. Αν δεν έπαιζε μπάλα, υπήρχε περίπτωση να γυρίσει γυναίκα να τον κοιτάξει. Κοιτάξτε τη φωτογραφία. Είναι 26+ χρονών και μοιάζει με 13 που κάνει την πρώτη του μπουρδελότσαρκα. Με τα κατακόκκινα μαγουλάκια του και τα στίγματα απο την ακμή που πέρασε μεγάλος. Έλεος. Μερικοί άνθρωποι, αντί να ευχαριστούν το Θεό για αυτό που τους έδωσε, ζητάνε και τα ρέστα. Τι να πεις.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

About This Blog

About This Blog

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP